Aanmelden

Wilt u in aanmerking komen voor een voedselaanvulling voor uw huisdieren?

Lees dan eerst ons reglement, zodat u op de hoogte bent van onze regels.

Leest u even mee
Leest u even mee…..

Het reglement van Stichting Dierenvoedselbank Lelystad:

Om in aanmerking te komen voor ondersteuning, hebben wij hebben een bewijs (een kopie van de pas) nodig dat u bij een voedselbank loopt. In het geval dat u in de schuldsanering zit of onder bewind staat, hebben wij een schriftelijke bevestiging van de bewindvoerder nodig.

Na een jaar controleren wij of u nog recht heeft op een voedselpakket. 

Zolang u bij ons voer haalt, mag u geen nieuwe dieren aanmelden. Ook niet als er een dier komt te overlijden. Neemt u toch een nieuw dier erbij verwijderen wij u. 


Wij ondersteunen maximaal 3 dieren, u krijgt van ons een aanvulling op het dagelijkse voer.  De vorm van ondersteuning heeft als eerste prioriteit droogvoer.  Natvoer en/of snacks worden alleen verstrekt indien deze beschikbaar zijn. 

Dierenvoedselbank Lelystad is niet verantwoordelijk voor eventuele nadelige gevolgen van het uitgegeven van het huisdierenvoer.  Natvoer en/of snacks worden alleen verstrekt indien deze beschikbaar zijn. 

Wanneer u voer of andere verkregen benodigdheden van Dierenvoedselbank Lelystad niet gebruikt om welke reden dan ook bent u verplicht het weer in te leveren.  Het mag niet verkocht, geruild of weggegeven worden.

Het voer mag door een derde worden opgehaald in overleg met ons. 

Wij communiceren via Facebook messenger, Mail en Whatsapp  (dit heeft de voorkeur)

Wij vernemen graag als u verhinderd bent voor een voedseluitgifte.  Als u zonder afmelding niet op de uitgifte verschijnt, krijgt u een waarschuwing.  Bij een tweede keer wordt u verwijderd, omdat we er dan vanuit gaan dat u ons niet meer nodig heeft. 


U kunt een email sturen aan: dvblelystad@gmail.com of een berichtje sturen via facebook.